fbpx
Esemény

Taste Balaton fesztivál

2024. március 8-17. között először kerül megrendezésre a TASTE BALATON fesztivál: ez a 10 nap a találkozásokról, a gasztronómiáról, a irodalomról, a Balatonról, és ezek összefonódásáról szól.

Közel 100 különleges program közül választhatsz, a kiemelkedő gasztroélmények mellett részt vehetsz koncertvacsorán, könyv- és divatbemutatón, gasztrosétán, kiállításokon és workshopokon is, hiszen a Taste Balaton fesztiválon a kultúra legalább olyan fontos szerepet játszik, mint a gasztronómia.
Ezen belül is kiemelt helyet foglal el az irodalom, ez alatt a tíz nap alatt számos, a Líra csoporthoz is kötődő író fordul majd meg a Balatonnál. Csatlakozik a programokhoz például Nyáry Krisztián, Dragomán György, Grecsó Krisztián, Karády Anna és Fiala Borcsa. 

A 10 napos TASTE BALATON fesztivál 26 kiemelt balatoni étterem, gasztrohotel, valamint borászatok, kulturális intézmények és a Balaton Bike 365 összefogásával jön létre. Minden csatlakozó étterem különleges, csak ebben az időpontban elérhető menüvel és válogatott programokkal készül, így minden esemény egyszeri és megismételhetetlen! 

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked tetsző programot, és a tastebalaton.hu oldalon bejelentkezni!