fbpx
Esemény

Cserháti Éva: Az Albatrosz-rejtély – könyvbemutató

Időpont: 2024. június 13. (csütörtök), 18:00
Helyszín: Magvető Café, 1074 Budapest, Dohány utca 13.
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/394257750250861

Krimirajongók, figyelem!

Márciusban nagy örömmel és izgatottan jelentettük be, hogy a kiváló krimiszerző, Cserháti Éva csatlakozott a csapatunkhoz. Most pedig elérkezett a pillanat, hogy egy könyvbemutató keretében bemutassuk nektek legújabb remekművét, Az Albatrosz-rejtélyt! 📚🕵️‍♂️ Cserháti Éva krimije amellett, hogy formájában is rendhagyó – egy forgatókönyv vezeti végig az eseményeken az olvasót –, izgalmas portré az 1980-as évek magyar kulturális és hatalmi viszonyairól. Az Albatrosz-rejtély egy ártatlan baráti tréfával indul, aztán a múlt bűneit feltáró nyomozás lesz belőle… Mert, az évtizedekkel korábbi gyilkosságért ugyan egyvalaki már leülte a büntetést, ám mi van, ha nem ő volt az igazi tettes?

A szerzővel nem más, mint Patkó Ágnes beszélget a regény születéséről, a szereplők önálló akaratáról, a különös formaválasztás okairól, és szó esik majd a magyar krimi reneszánszáról is.

Ez az alkalom nemcsak egy könyvbemutató lesz, hanem egy varázslatos találkozás a könyvvel, a szerzővel és a krimi világával. Ne hagyjátok ki! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

A helyszínen lehetőség lesz a kötet megvásárlására, illetve dedikálására is.