Esemény

Meztelen lélekkel – Kőváry Anett könyvbemutató és jógaélmény

Időpont: 2024. október 26. (szombat), 10:00–12:15
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, belső udvar, 1062 Budapest, Andrássy út 98.
Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/548425197569771
Regisztráció (szükséges a részvételhez): https://forms.gle/DwnE47sh11CN1gG66

Program:
10:00–10:30: Könyvbemutató beszélgetés Iglódi Csabával
10:45–11:45: Jóga Kőváry Anett-tel, élő zenei aláfestéssel (Kárpáti Attila – handpan)
11:45–12:15: Dedikálás

A jógáról lehet asztal mögött beszélgetni, de megtapasztalni sokkal izgalmasabb. És mivel mindig is az érdekelt, ami izgalmas, ezért találtam ki a Meztelen lélekkel – Őszinte vallomás traumákról és a jóga erejéről című könyvem bemutatójaként szimpla beszélgetés helyett egy jógával egybekötött, élőzenével kísért eseményt.

A jóga sokkal több ászanázásnál, vagyis testhelyzetek gyakorlásánál, mégis talán ezen a gyakorlati úton keresztül a legegyszerűbb megmutatni, hogy hogyan vezet el ez a csodálatos életmódrendszer a test–lélek–elme egységének megtapasztalásához. Száz könyvet is írhatok arról, milyen a szőnyegen állva megérezni a jelen megtartó erejét, megtapasztalni csak te tudod, és csak akkor, ha csinálod.

Ezért szerveztünk a Partvonal Kiadóval közösen egy rendhagyó, de remélhetőleg emlékezetes eseményt, hogy ez ne egy egyszerű könyvbemutató legyen, hanem egy olyan esemény, amin egy kicsit beavathatatlak a jóga csodálatos világába úgy, hogy a gyakorlást Kárpáti Attila lenyűgöző handpan muzsikája kíséri.

Gyere, ünnepelj és jógázz velem, engedd, hogy olyan ajándékot adhassak neked egy vinyasa flow gyakorlás formájában, amiben nemcsak a Meztelen lelkem, de a teljes szívem is benne
lesz.

FONTOS! Nem kötelező gyakorolnod! Ha csak a beszélgetésen szeretnél részt venni, természetesen annak is nagyon örülök, de kérlek, hogy ezt a regisztrációnál jelezd.

Ha mégis szeretnél jógázni, szőnyeget és a gyakorláshoz alkalmas ruhát hozz magaddal. Egy meleg pulcsi is jól jöhet majd a relaxációnál.

A kötet a helyszínen is megvásárolható.

Fontos: A részvétel regisztrációhoz kötött, mivel korlátozott a hely befogadóképessége. Kérlek, csak akkor regisztrálj, ha biztos a részvételed! Ha valami mégis közbejönne és nem tudsz eljönni a bemutatóra, azt próbáld időben jelezni, hogy ne foglald más elől a helyet.